Eyvére van Dianne Arentsen

Hallo Lieve Lezers van Bookstamel, de afgelopen dagen was het heerlijk weer. Ik heb daar dan ook enorm van genoten door lekker te wandelen in de mooie natuur. Vandaag is het helaas een beetje een druilerige dag dus tijd om aan mijn blog te werken en lekker te gaan lezen. Inmiddels ben ik begonnen in Typewriter van Lotte van de Noort. Ik ben echt heel erg benieuwd naar dat boek maar vandaag gaan we het hebben over een boek dat pas net is uitgekomen. Namelijk deel 3 in de patroon serie van Dianne Arentsen  Eyvére zitten jullie er klaar voor?

Wil je Eyvére van Dianne Arentsen kopen dan kun je dat hier doen. Wil je Dianne Arentsen wat beter leren kennen lees dan eens mijn Interview met Dianne Arentsen. 

Recensie Eyvére

Titel: Eyvére Auteur: Dianne Arentsen Uitgever: Zilverbron  Aantal sterren: 5/5

Hier gaat Eyvére over:

Wat als het meest dierbare van je wordt gestolen? Als je een deel van je identiteit verliest? Als dat waar je energie van kreeg niet meer mogelijk is?
Eyvére is lid van een dievengilde in Querdor en houdt ervan om haar eigen gang te gaan. Ze heeft haar familie en clan in de steek gelaten. Contact is er niet meer, totdat haar zus Yesmada iets overkomt en Eyvére gedwongen wordt om naar Ash Dûl te reizen, de plek waar Mordis met zijn verdorven plannen is begonnen.

Ondertussen is het feest in Uldath. Een grote aanval op de stad is afgeslagen, maar daarmee is de strijd nog niet ten einde. Kimoh’ra gaat naar het verlaten paleis in de hoop meer over haar verdwenen vader te ontdekken. Ithana wordt in haar eentje wakker op een onbekende plek. Het laatste wat ze zich herinnert, is de overwinning in Uldath.
Voor Mordis ziet het er goed uit. Hij heeft zijn intrek genomen in Het Dansende Labyrint, een oeroud doolhof aan de rand van het Duistere Massief. Zijn doel is binnen handbereik, een nieuwe wereld waarin de kleur groen heerst over de andere kleuren.

Alles word als een patroon in elkaar geweven .

Wauw als er een ding is waar Dianne Arentsen goed in is dan is het de verhalen van de verschillende hoofdpersonages naadloos in elkaar verweven. Elk boek van de patroon serie heeft een sterk hoofdpersonage het begon allemaal met Ithana. Daar kwam in deel 2 Kimoh’ra bij en in dit deel Eyvére. Hoewel elk boek een nieuw hoofdpersonage heeft worden de personages uit de eerdere delen hier dus naadloos in verweven op een of andere manier weet Dianne Arentsen alle karakters toch weer bij elkaar te krijgen.

In dit deel maken we dus kennis met Eyvére een sterke jonge vrouw die getekend is door het leven. Ooit zijn haar vleugels afgenomen en ze zou niks liever willen dan weer kunnen vliegen. Eyvére bezit ook een enorme dosis  Doorzettings vermogen en laat zich niet snel door iets tegen houden. Daarnaast maken we in dit boek ook kennis met Reg’nhar maar moeten we hem nou vertrouwen of hoort hij bij Mordis ook Eyvére vraagt dit zich regelmatig af. En dan is er ook nog Ezru haar mentor is hij wel zo eerlijk en oprecht als ze denkt dat hij is?

Lukt het Kimoh,ra, Ithana En Eyvére samen met hun vrienden om in dit deel de kwaadaardige Mordis te verslaan? En zullen al onze zo geliefde personages deze strijd overleven daar zul je toch echt zelf achter moeten komen door het boek te gaan lezen. Ik kan niet anders dan ook weer dit boek een dikke 10 te geven. Dat komt dus vooral door de manier waarop Dianne alles aan elkaar verbind, het ijzersterke verhaal waarbij je steeds wilt weten hoe het verder gaat. De kracht dat Dianne niet alleen een spannend verhaal weet neer te zetten maar er ook een vleugje romantiek en een lach in stopt. Daardoor heeft dit boek alles wat een boek moet hebben.

En nu ga ik geduldig wachten tot er weer een nieuw deel verschijnt in de patroon serie want we hebben nog 2 boeken te goed .

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nicole Orriëns
5 jaren geleden

Bijzonder dat eerdere personages in volgende boeken weer terug komen. Dat is wel fijn, zeker als je als lezer benieuwd bent hoe het ze vergaat.

bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orriëns

Dat is zeker fijn! Daarnaast komen er ook nieuwe personages bij dus blijft het interessant om te lezen

Reisblog van Manon Ruitenberg

Bijzonder dat de personages behouden blijven, lijkt me prettig lezen!

bookstamel
5 jaren geleden

Dat leest idd erg prettig Manon

trackback

[…] Maar ben je nu nieuwsgierig geworden naar haar boeken lees dan eens mijn recensie van Eyvére hier of wil je het boek nou kopen dan doe je dat hier! Ik wil Dianne super bedanken dat ze mee wilde […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x