Even voorstellen Marina Folkers

Hallo lieve lezers van bookstamel, Het is weer tijd voor de blogs van eigen bodem. Inmiddels hebben we al aardig wat leuke Nederlandstalige auteurs mogen ontmoeten. Maar degene die ik vandaag aan jullie ga voorstellen mag zeker niet in het rijtje met leuke Nederlandstalige auteurs ontbreken. Ik zit er trouwens aan te denken om het volgende maand in mijn feestmaand (bookstamel bestaat 1 jaar) eens over een andere boeg te gooien en jullie te laten raden wie de auteur van eigen bodem is door middel van het geven van hints. Is dat wat?

Even voorstellen Marina Folkers.

Maar goed is terug naar een van de nieuwe auteurs van eigen bodem voor deze maand. Ik ben vereerd dat ze mee wil werken aan mijn blogs. Het is namelijk niemand minder dan Marina Folkers.

Marina heeft inmiddels drie ontzettend leuke titels op haar naam staan. Faye en Sean was het boek waarmee ze debuteerde. Daarna volgde Zoektocht terug. En nu is ze dus terug met de roman Onder de sterren van Montpellier. Marina is dus auteur maar daarnaast is ze ook de vrouw van Gerard. Moeder van een zoon van 13. Marina is een rustig en introvert persoon. Ze zal er dan ook niet snel dingen zomaar uitflappen. Marina is gaan schrijven na de geboorte van haar zoon. Ze had toen de tijd en de gelegenheid om te gaan schrijven. Daarnaast had ze natuurlijk al een idee in haar hoofd en daarmee is ze
aan de slag gegaan. Uit deze eerste start is dus het boek Faye en Sean geboren. Nu ga ik niet verder over de boeken van Marina, want volgende week kunnen kunnen jullie er uitgebreid over lezen. Wisten jullie trouwens al dat Marina een periode in Frankrijk heeft gewoond? En dat ze nooit tv kijkt? En daarnaast houdt ze ook ontzettend veel van muziek. Misschien een goed idee om in het interview over drie weken te vragen van
welke muziek ze houdt.

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar de boeken van Marina? Zijn er nog dingen die jullie heel graag zouden willen weten van Marina, want nu kan ik ze nog aan haar vragen voor jullie natuurlijk.

Ik zeg tot de volgende keer!

Heel veel liefs,
Melanie

Ik schreef al recensies over meerdere boeken van Marina Folkers zoals Ik hou je vast, Het hart van Wheysley Castle, Zoektocht terug, Meer dan Ooit en Onder de sterren van Montpellier. Haar boeken kun je hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Julie
5 jaren geleden

Wat leuk dat je een interview met haar hebt! Lokaal talent is altijd leuk om te ontdekken! ­čÖé

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Julie

Het is zeker super leuk om lokaal talent te ontdekken. Want we hebben echt mega veel talent.

Loes Gielkens
Loes Gielkens
5 jaren geleden

Ik heb de 3 boeken van Marina gelezen, het zijn geweldige boeken en kan deze iedereen aanraden, je vind het jammer dat het boek uit is en kunt niet wachten op het volgende van haar. Ze staat op mijn lijstje van favorieten schrijfsters.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Loes Gielkens

Ja heerlijke boeken he! Ik heb er pas een van haar gelezen maar die was zo uit hihi.

Nicole Orri├źns
5 jaren geleden

Wat leuk dat er Nederlandse auteurs zijn die echt kunnen leven van hun boeken. Dat lijkt me echt heel bijzonder en ook fijn.

Bookstamel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Nicole Orri├źns

Ja super fijn lijkt mij dat ook. Echter zijn er in Nederland eigenlijk weinig auteurs die echt alleen van hun boeken kunnen leven en dat is wel heel erg jammer.

Amy
Amy
5 jaren geleden

Ik ken Marina niet, maar vind het – zoals eerder in de reacties werd gezegd – wel knap als auteurs van hun werk kunnen leven. Er zijn er zoveel die er een baan naast moeten hebben. Ben benieuwd naar je interview met haar!

trackback

[…] mijn blogs van eigen bodem. Ik voel me vereerd! Drie weken geleden hebben we al een klein beetje kennis met je kunnen maken. En vandaag gaan we daar wat uitgebreider op […]

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x