Fulia de laatste tocht van Joost Uitdehaag.

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Joost Uitdehaag was afgelopen maand auteur van eigen bodem. Inmiddels hebben jullie alle blogs al gehad behalve mijn recensie van Fulia de laatste tocht. Deze was een beetje vertraagd door het overzetten van mijn blog. En zoals jullie merken aan alle facebook, twitter en mail berichtjes ben ik helaas nog niet klaar. Ik heb wel besloten om vooral de blogs van eigen bodem, recensies, en interviews over te zetten nu. En de rest gewoon af en toe een keer tussendoor te doen.

Foto van de cover van Fulia de laatste tocht

Wil jij nu Fulia de laatste tocht kopen dan kun je dat hier doen.

Recensie Fulia de laatste tocht.

Titel: Fulia de laatste tocht auteur: Joost Uitdehaag Uitgever: Nimisa Publishing House Aantal sterren: 4/5

Hier gaat Fulia de laatste tocht over

Nadat ze vertrokken is uit de Landen, wordt Fulia met haar leger ingesloten door de hordes van de oerdemon Achlais Mentron. Op de heuvel van Raura vecht ze een verschrikkelijke slag uit. Aangeslagen trekt ze met de overlevenden de bergen in, op zoek naar het mythische Fort Agiana, het verborgen negende lid van het Verbond. Maar naarmate ze langer onderweg is, wordt er door steeds meer mensen getwijfeld aan het nut van de tocht en ontstaan er heftige ruzies in haar vriendenkring. En zo, terwijl ze steeds dichter bij haar doel komt en Fulia steeds meer te weten komt over de ware aarde van de demon, lijkt herstel van het Verbond verder weg dan ooit.

En dit vond ik van het boek:

Let op bevat spoilers.

Fulia de laatste tocht is het zinderende vervolg op deel 1 scherven van het verbond. Hier schreef ik al eerder een recensie over. Het boek begint gelijk goed we blikken even terug naar het eerste deel maar daarna gaat de strijd met de Mirax gelijk weer verder. Waar Fulia in deel 1 veel vrienden verzamelde is dit het deel waarin ze veel vrienden in de strijd verliest. Waar Fulia er in het begin van het boek nog erg veel moeite mee heeft om de mensen los te laten en afscheid te nemen. Word ze hier al snel harder en sterker in.

Voor mij speelt het brengen van offers een belangrijke rol in dit boek. Het boek loopt lekker door en is erg onvoorspelbaar. Soms heeft het boek ook een beetje humor ondanks de woeste strijd die woedt en daar hou ik wel van. Echt veel op of aan te merken heb ik niet aan het verhaal het leest gewoon goed weg. Maar deel 1 vond ik toch net iets beter als deel 2 en daarom krijgt dit deel van mij 4 sterren. 

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Wil je nog meer lezen over Joost Uitdehaag en zijn boeken lees dan de volgende blogs: even voorstellen Joost Uitdehaag  –fulia scherven van het verbond – Interview met Joost Uitdehaag 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Danielle
4 jaren geleden

Niet helemaal mijn genre qua boeken.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x