Even voorstellen Joost Uitdehaag

Lieve lezers van bookstamel, het is weer tijd om je voor te stellen aan een Nederlandstalige auteur. Ik beloofde je meer mannelijke auteurs! Die belofte kom ik nu na want deze maand doen er maar liefst 2 mannelijke auteurs mee aan de blogs van eigen bodem. De eerste mannelijke auteur die mee doet is Joost Uitdehaag. Vandaag stel ik deze gezellige auteur aan je voor.

Even voorstellen Joost Uitdehaag

Joost Uitdehaag studeerde aan de universiteit van Wagingen waarna hij promoveerde aan de universiteit van Groningen. Daarna deed hij twee jaar onderzoek aan de universiteit van Oxford. Tegenwoordig werkt hij in het onderzoeksteam van een biotechbedrijf. En daarnaast is Joost dus schrijver. In april 2015 debuteerde hij bij Nimisa Publishing House met zijn roman Fulia, een verhaal over een jonge vrouw die de laatste hoop is van haar ineenstortende wereld. Daarvoor creëerde hij een wereld vol middeleeuwse mystiek en idealen, met een minimum aan magie, waarin de mens tot zijn zuiverste essentie wordt teruggebracht.

Joost is zijn hele leven lang al gefascineerd door de mystiek van de Middeleeuwen. Daarom reisde hij dus ook al langs verscheidende kastelen en kloosters. De meest bijzondere  die hij ooit zag zijn Oxford, Córdoba en Jeruzalem. En als student leidde hij jarenlang rollenspel groepen. Inmiddels is Joost getrouwd en heeft hij 2 kinderen.

De komende weken gaan we Joost nog veel beter leren kennen! Zo vertel ik jullie volgende week meer over Fulia, Lees je de week daarop de recensie van Fulia 2 en mocht ik Joost nog interviewen dus ik zou zeggen houdt mijn blog in de gaten.

Heel veel liefs , Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Wil je nog meer lezen over Joost Uitdehaag en zijn boeken dan kun je dat hier doen:  –Fulia 1 –  Fulia 2 – Interview  Heb je nu interesse gekregen in de boeken van Joost Uitdehaag dan kun je ze hier kopen.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] je nog meer lezen over Joost Uitdehaag en zijn boeken dan kun je dat hier doen: Deel 1 – Deel 2 –Recensie 1 –  Recensie 2 Heb je nu interesse gekregen in de boeken […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x