Recensie: Hart-slag van Joanne Carlton

Hoi lieve lezers van Bookstamel, het is weer tijd voor een nieuwe recensie! En recensies zijn zo ontzettend leuk om te schrijven. Ik probeer altijd zo gevarieerd mogelijk te lezen en alhoewel niet alle boeken mijn favoriete genre zijn of mijn smaak . Gebruik ik voor mijn recensies altijd dezelfde punten waarop je kunt zien of een boek of het nou je smaak is of niet goed in elkaar zit. Zo let ik er bijvoorbeeld op hoe de karakters in elkaar zitten en of ze nog ontwikkelen. Of het een verhaal is zoals ik er al zoveel heb gelezen of dat het vernieuwend is. Of een boek mij raakt vind ik ook altijd heel belangrijk een boek kan je namelijk op veel punten raken. En zo werk ik dus een heel lijstje af om bij mijn eind oordeel te komen. Gelukkig waren het afgelopen jaar de meeste boeken minstens 4 sterren waard ( degene die ik gelezen heb dan hé) Maar goed laten we over gaan tot waar we hier voor zijn de recensie van Hart-Slag.

Wil jij Hart-slag van Joanne Carlton lezen dan kun je hem hier kopen.

Recensie Hart-Slag

Titel: Hart-Slag Auteur: Joanne Carlton Uitgever: Hamleybooks Aantal sterren: 5/5

Hier gaat Hart-Slag over:

Laat elk moment tellen Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. De twee geloven dat ze alle tijd van de wereld hebben om hun doelen te bereiken. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart. Het vooruitzicht voorgoed afscheid van elkaar te nemen valt de twee zwaar. Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog rest, te benutten. Hij smeekt Sam om zijn laatste wens, om eenmalig te mogen zingen voor een publiek, te vervullen. De gebroken vrienden laten alles wat ze kennen achter om het onmogelijke te bereiken, terwijl ze tegelijkertijd worstelen met hun verdriet, verlies en het onvermijdelijke afscheid.

Dit vond ik van het boek:

Ik begin zoals altijd met de cover van het boek! De mooie diep donker blauwe kleur met Jasper er op afgebeeld is prachtig. De cover past perfect bij het verhaal en de titel is echt geniaal verzonnen! Ik dacht wel even toen ik dit boek binnen kreeg jeetje die is wel heel dik als het dan maar niet zo’n langdradig verhaal wordt.

Maar daar hoefde ik niet bang voor te zijn want al vanaf het aller eerste moment dat ik begon met lezen wilde ik Hart-Slag van Joanne Carlton niet meer weg leggen. Je wordt namelijk gelijk meegesleept in het verhaal van Jasper en Sam. Jasper beland in het het ziekenhuis en Sam wijkt geen moment van zijn zijden terwijl ze zelf vergaat van de pijn. Het verhaal is echt super goed neergezet de personages zijn heel goed uitgewerkt de vriendschap die Jasper en Sam hebben is bijzonder en de emoties in dit boek wauw! Je wordt echt alle kanten op geslingerd, hoop, verdriet, blijdschap je voelt het allemaal en dat in een verhaal. De plottwist op het einde wauw daar kan ik niks over zeggen maar zorg dat je zakdoekjes bij de hand heb als je besluit om Hart-Slag te gaan lezen.

Ik denk niet dat er een boek is geweest dat mij zo heeft weten te raken als dit boek! Dus dikke mercie daarvoor!

Natuurlijk kan ik dan ook niet anders dan dit geweldige boek een dikke vette 10 te geven of te wel 5 sterren. Dit verhaal moet je gelezen hebben!

Liefs , Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

De boeken van Joanne Carlton koop je hier. Of lees mijn interview met Joanne Carlton aka Sandra J. Paul.

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lodi
5 jaren geleden

Als ik de achterkant van het boek had gelezen, zou ik ook zeker heel erg benieuwd zijn. Goed dat het boek wel dik is, maar niet langdradig, dat heb ik ook soms met boeken dat ik denk ze hadden heel wat blaadjes wel weg kunnen laten. Ik ben nieuwsgierig geworden naar het boek.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x