Van eigen bodem: Marieke Simons 2

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zo ik geloof niet dat ik wist dat ik zoveel verschillende spieren in me lichaam had ! Woensdag had ik natuurlijk mijn eerste revalidatie en geloof me het zag er allemaal zo simpel en makkelijk uit dat ik dacht dat doe ik wel even. Maar dat viel dus enorm tegen ! Gelukkig weten we waar we het voor doen en hoop ik me over 3 maanden een stuk beter dan nu te voelen .Maar vandaag gaan we weer verder met mijn missie om het Nederlandstalige boek onder de aandacht te brengen . Vandaag gaan we weer verder met Marieke Simons ! We gaan bespreken wat ik verwacht van het boek .

We beginnen natuurlijk bij het begin de cover ! Wat ik mooi vind aan deze cover is de kleur ik hou echt van covers met lekker sprekende kleuren . De handen die samen een hartje vormen vind ik heel erg mooi . De stage lights hebben denk ik veel te maken met het verhaal en zijn daardoor zeker toepasselijk聽 Het enige wat ik iets minder mooi vind is de grote van de titel en het gekozen lettertype daarvoor .

Wat ik verder van het boek verwacht ? Nou in elk geval dat het lekker weg leest maar niet te voorspelbaar is . Dat we met Thomas ontdekken wat er nodig is op weg naar faam in de muziek . Dat we聽Aisling leren kennen en er achter komen waarom haar ambitie is omgezet naar angst en of ze haar angst weer kan overwinnen . Verder verwacht ik een aantal heerlijke romantische scenes in het verhaal .

Ik verheug me op het boek ! jullie lezen volgende week mijn recensie voor Geheim Akkoord hier !

Heb jij het boek van Marieke al gelezen ? en wat vind jij van de cover ? Vertel het mij in een reactie hieronder 馃檪 De leukste reactie krijgt een mooie geborduurde boekenlegger met naam .

Liefs , melanie

Lees deel 1 hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord聽hier, Lees聽hier聽het interview met Marieke Simons.聽 Benieuwd geworden naar Geheim Akkoord dan kun je het boek聽hier聽kopen.

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] deel 2 hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord hier, Lees hier het interview met Marieke Simons.聽 Benieuwd […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x