Even Voorstellen Marieke Simons

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Eigenlijk was de planning om 1 auteur van eigen bodem in de maand te doen. Maar deze maand heb ik er 2 ūüôā ze zitten namelijk bij dezelfde uitgever Futuro uitgevers en konden daarom super goed gecombineerd worden. Dus is het vandaag¬† alweer tijd voor de 2 de Nederlandse Auteur van eigen bodem! Ik kan je zeggen dat het weer een super leuke is. Namelijk Marieke Simons van het boek Geheim akkoord maar daarover later meer. Eerst gaan we eens kennis maken met de schrijfster zelf!

Marieke Simons

Marieke Simons werkt in het dagelijks leven 4 dagen in de week als assistent contractmanager. Daarnaast is ze een alleenstaande moeder van 2 prachtige kinderen die nog naar school gaan. Naast haar werk en het moeder zijn is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Ze houdt natuurlijk enorm van lezen en schrijven maar is ook gek op muziek. Marieke heeft een brede muziek smaak zo houdt ze o.a van 80’s, 90’s, popmuziek en gezien het boek natuurlijk ook van boyband!

sporten is ook een groot deel dat voor haar ontspanning zorgt. Marieke doet namelijk 2-3 keer per week aan fitness.

En net als zo’n beetje elke vrouw houdt Marieke enorm van romantiek! Niet zo gek dus dat haar eerste boek een roman is. Marieke houdt ervan om te blijven leren en structuur aan te brengen in haar leven waardoor er tijd vrijgemaakt word voor haarzelf. Die tijd voor haarzelf is heel erg belangrijk want dat zijn de momenten waarop Marieke begint met dagdromen, of het nu op de fiets naar het werk is of gewoon tijdens de huishoudelijke klusjes. Maar natuurlijk ook tijdens het schrijven want zo ontstaan de verhalen. Dat dagdromen heeft Marieke d,r hele leven al gedaan en daaruit zijn dus al diverse verhalen ontstaan. De droom om ooit een eigen boek te publiceren was er dan ook al langer maar Marieke durfde de stap niet te nemen. Maar nu is haar droom dan toch uitgekomen in de vorm van het boek Geheim Akkoord. Uiteindelijk durfde Marieke dus toch de stap te nemen omdat het verhaal rond en kloppend was. En toen gebeurde er een heleboel dingen in haar leven waardoor ze ging denken wat nou als? en zou ik er later spijt van krijgen. Al snel bedacht ze dat ze zich altijd zou blijven afvragen of haar boek een hit zou worden. En toen besefte ze dat ze beter spijt kon krijgen van de dingen die ze heeft geprobeerd dan van de dingen die ze nooit heeft geprobeerd. Dus besloot ze het boek te gaan laten lezen aan vrienden en kennissen. Daarna ging ze naar een uitgeversdag voor tips en tricks en om onder de aandacht te komen bij uitgevers en toen ging het balletje rollen zelfs veel sneller dan verwacht. Want binnen een half jaar lag het boek Geheim Akkoord in de winkel.  Marieke hoopt dat dit nog maar het begin is en dat er nog veel van haar dagdromen gepubliceerd mogen worden.

Ik hoop dat jullie hiermee Marieke een beetje hebben leren kennen. Volgende week ga ik verder in op haar boek geheim akkoord! en daar kijk ik enorm naar uit. Wil jij Marieke Simons nog wat beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op Mljsimons.nl.

Heel veel liefs,

Melanie

Benieuwd geworden naar Marieke Simons lees dan ook eens.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] deel 1¬†hier, Lees deel 2¬†hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord¬†hier,¬†Benieuwd geworden naar Geheim […]

trackback

[…] deel 1 hier, Lees de recensie van Geheim Akkoord¬†hier, Lees¬†hier¬†het interview met Marieke Simons.¬† […]

trackback

[…] deel 1 hier, Lees deel 2 hier, Lees hier het interview met Marieke Simons.  Benieuwd geworden […]

trackback

[…] je Marieke nog wat beter leren kennen lees dan de¬†voorstelblog Marieke Simons of de recensie die ik schreef over Geheim […]

trackback

[…] Interview met Marieke Simons Even Voorstellen Marieke Simons […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x